Regressie, Reïncarnatie en Muziektherapie  


'Problemen in het heden kunnen hun oorzaak hebben in het verleden'
 
 

Welkom in mijn praktijk voor regressie, reïncarnatie en muziektherapie en creatief coachen.

Therapie is een moment voor jezelf. Het is een veilige plek waar het even helemaal om jou gaat. In therapie ga je niet zomaar. Je loopt vaak al langere tijd met iets rond. 'Iets' kan een duidelijk aanwijsbare reden hebben maar vaak is het minder helder. Dan is het fijn om samen onderzoeken waar het vandaan komt. Soms is er sprake van een trauma, soms van ingesleten patroon waar je last van hebt, een angst of beperkende overtuiging. Regressie en Reïncarnatietherapie is een middel om naar het ontstaan ervan te gaan. Door het te verwerken kun je het achter je laten.   

In de praktijk gebruik ik ook opstellingen 1 op 1 in combinatie met regressie. Dit is een heel krachtig middel gebleken. De opstelling zorgt voor overzicht en bij de regressie ga je terug naar die ervaringen om ze te herbeleven, ontladen, verwerken en te integreren in je huidige leven:                                                                          Terug in het nu!


Bij Muziektherapie wordt muziek als middel ingezet en het is afhankelijk van de vraag van de cliënt. Waar de één graag wil ontspannen, zoekt de ander een manier om zijn gevoelens te uiten of wordt het ingezet om het herstel bij ziekte te ondersteunen. 
  

Creatief Coachen is een begeleidingsvorm om dichter bij jezelf te komen: hoofd, hart, handen! We gaan samen in gesprek en daarna zet je je woorden en gevoelens om in een creatief werk.
Ik kan verschillende technieken inzetten die je helpen om helderheid te krijgen over het onderwerp. De coaching sessie duurt een uur. Deze vorm ook heel geschikt is voor kinderen en jongeren. Meer informatie onder het kopje creatief coachen in het menu. 


Spreekt het je aan bel of mail voor een afspraak. Gun jezelf therapie! 

Tot snel in de praktijk,

 

Yvette

   

Openingstijden   Maandag t/m vrijdag 10.00 - 16.00