Regressie, Reïncarnatie en Muziektherapie  

So 'ham  - I am who I 

Iets over mezelf


Mijn naam is Yvette Buitenhuis (1971), eigenaar en therapeut van praktijk Terug in het nu.
 
Ik heb de studie tot holografisch regressie- en reïncarnatietherapeut voltooid bij de SRN in Utrecht. 
Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als docent muziek in het middelbaar onderwijs. Werken met kinderen en jongeren vind ik heerlijk. Het geeft voldoening en houdt me scherp. 
 

Ik was nog maar heel jong toen ik ontdekte dat er meer was tussen hemel en aarde. Voor mij was alles energie! Ik zag en voelde dingen die voor anderen verborgen bleven. Had beelden van vorige levens, heldere  voorspellende dromen, voelde en zag energieën, emoties en andermans pijn. Ik kreeg alles binnen maar wist niet wat ik er mee aan moest. Laat staan kon. Dat was een eenzaam proces en vaak heb ik me onbegrepen gevoeld. Vanaf mijn 18e ben ik daarbij begeleid door paragnost André Groote. Hij benadrukte vooral dat ik mezelf niet hoefde te veranderen, dat ik normaal was en alles kon laten voor wat het was. Ik hoefde er niks mee. Dat gaf rust. 
Ik ben in de jaren die daarop volgden opzoek gegaan naar een opleiding die aansloot bij mijn eigen overtuigingen en ervaringen. Het duurde even voor ik iets tegen kwam. Vaak vond ik het aanbod te eenzijdig, te zweverig en niet compleet. Pas nadat ik, op aanraden én aandringen van iemand, het boek de zielenreis had gelezen vond ik mijn weg: regressie en reïncarnatietherapie. Hier werd gewerkt met energie en voelde ik me in thuis. Daar ontdekte ik ook dat mijn creativiteit mijn kracht is. Net als mijn helderheid en vermogen tot schouwen. Het maakt dat ik meer zie dan de buitenkant en de mens als geheel kan zien. Iedereen mag bij mij zijn wie hij/zij is. Ik werk met de hele mens.  
Na de opleiding ben ik mijn talenten gaan combineren. Zo is Creatief Coachen ontstaan. En uiteraard geef ik ook nog steeds regressie en reïncarnatie sessies. En soms is het een combinatie van beide. 

In mijn leven zijn er steeds mensen die me begeleiden op mijn pad, mijn zoektocht. Ik ben daar zeer dankbaar voor en ik kan alleen maar hopen dat ik dit ook kan betekenen voor anderen. 

Opleidingen en cursussen

SRN Holografische regressie- en reïncarnatietherapie http://srn-opleiding.nl  ) 
SRN verdiepingsjaar (jaar 3)
Bijscholingen: Energetisch tekenen / Opstellingen 1 : 1 / Vrouwelijk Leiderschap
HBO Schoolmuziek/ Docent Muziek (conservatorium)
MBO Agogisch Werk / Sociaal Pedagogisch Werk
Specialisatie liedbegeleiding met mensen met een verstandelijke beperking
Chinese geneeskunde Bvo (bij Qing Bai)
Opleiding Nederlands Sjamanisme bij Ilonka Heideveld ( http://loosterveld.nl  )
Meditatie
Reiki (bij Anand)
Mindfulness in het onderwijs (beddingwerk)


  

Geen data

Je hebt nog niks gepost